Image

Hoe vaak komt het niet voor dat er maar een paar mensen van het gezin duiken? Hoe los je het op zodat iedereen een leuke dag heeft? Fred heeft de oplossing.

Je gaat met zijn allen, het hele gezin of vriendengroep naar een mooi tropisch strandje waar de je de gehele dag zult verblijven. Daar aangekomen drinken je gezamenlijk een bakkie koffie, thee of wat fris dat Fred heeft meegenomen. De niet duikers vermaken zich op het strand, de duikers gaan met Fred mee.

Je begint aan de eerste duik die meestal zo`n 50 tot 60 minuten duurt. Zodra je weer boven water komt voeg je je weer samen bij de club bovenwater, kletsen we wat, eventueel spelen met de kinderen of andere activiteiten. We lunchen gezamenlijk. Van te voren spreken we af hoe we dat regelen, of Fred neemt de lunch mee en we picknicken op het strand, of we eten bij de strandtent als die aanwezig is. 

Na de lunch maak je een tweede duik en kunnen de niet duikers doen wat ze willen. Na afloop geniet je nog even samen van het mooie weer op Curaçao.

De dagplanning voorziet een vertrek om 08.30. We gaan 's-middags rond 16.00 uur weer terug naar het hotel of appartement.

Kosten voor duikdag inclusief 2 duiken bedragen naff 200,00  per persoon, excl lunch. Als je maar een duik wil maken kost het naff 125,00 per persoon. De niet duikers gaan gratis mee.

Heb je interesse via de contact pagina kun je me bereiken