Image

Heb je je altijd al afgevraagd hoe die magische onderwaterwereld eruit ziet? Heb je altijd al eens gewichtloos in het helder blauwe water willen zweven? Ben je gefascineerd door kleurrijke vissen, sponzen en koralen en wil je dat allemaal zelf wel eens met eigen ogen zien? Doe een Introductieduik met Fred.

Dan is dit je kans! Het Discover Scuba Diving programma is de perfecte introductie tot de onderwaterwereld. Het is speciaal ontworpen voor mensen die nog nooit echt gedoken hebben. Tijdens deze ochtend of middag kun je op een veilige en leuke manier je nieuwsgierigheid voor de onderwaterwereld bevredigen.

Na wat theorie zul je het onderwateravontuur ervaren door middel van wat oefeningen en een duik in ondiep water. En zeg nou zelf. Kun je jezelf een betere plaats voorstellen om te duiken dan in het kalme, blauwe en visrijke warme water van Curaçao? Mis het niet!!

Je ontdekt de onderwaterwereld samen met Fred, hij zal je buddy zijn en stap voor stap in een rustig tempo ga je voor het eerst ademen onderwater. Je duikt in kleine groepjes en vaak zelfs een op een. Fred regelt alles voor je, duikmateriaal, vervoer een leuk strandje. Dit alles staat voor een onvergetelijke vakantie ervaring op Curaçao.`

Duur: ½ dag

Min. leeftijd: 10 jaar

Prijs  Naf 150,00 per persoon

Heb je interesse via de contact pagina kun je me bereiken

Op al onze opleidingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.