Image

Fred en zijn echtgenote Aad komen al sinds 1994  op het mooie eiland Curaçao.

Hier heeft Fred kennis gemaakt met het duiken en al snel wist hij dat dit was wat hij wilde: Zijn passie voor Curaçao onderwater delen met anderen, mensen leren hoe ze op een veilige rustige en ontspannen manier kunnen genieten van al het moois onderwater.

Unieke aanpak: jij staat centraal

Fred is Padi duikinstructeur en begeleidt je graag in de Curaçaose onderwaterwereld. Massaproductie zoals bij grote duikscholen, zul je bij Fred niet tegenkomen. De individuele aandacht voor elke gast staat centraal en de rol van Fred is simpelweg je buddy zijn die niet gehaast is of op zijn klok moet kijken omdat de volgende groep er aan komt.

Begeleide duiken

Je bent duiker, wil een paar leuke duikjes maken en zoekt een local die de weg kent? Boek een begeleide duik bij Fred. Hij regelt alles voor je, materiaal, vervoer en hij gidst zelf met veel plezier.

Introlessen

Duiken lijkt je leuk en zou je het best willen proberen? Boek een introles duiken, alleen of met zijn tweeën. Fred regel alles voor je.

Duikbrevet halen op Curaçao

Je bent enthousiast over het duiken en wil je je Padi duikbrevet halen? Boek de Padi Open Water cursus en binnen een dag of vier heb jij je brevet op zak. Door de aanpak van Fred heb je bijna altijd priveles.

Op al onze opleidingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.