Image

Bijna vakantie, je kijkt uit naar je Caribische avontuur, wow op naar Curaçao want daar wil je duiken. Je hebt alleen nog geen goed beeld waar je dat het beste kunt doen. Ben je op zoek naar een grote duikschool, 6 boten, 20 duikinstructors met een strakke planning? Dan ben je bij Fred aan het verkeerde adres!

Fred is jouw buddy en vindt duiken waanzinnig leuk. Kies je voor een vakantie invulling met Fred, dan staat dat voor een persoonlijke aanpak alsof je gewoon met je eigen buddy lokaal een duikje gaat maken en zo voelt het ook. Je belt of mailt voor een afspraak. Fred komt je ophalen en brengt je weer thuis. Samen bepalen jullie waar jullie naar toe gaan, een of twee duikjes, zeg maar hoe lang je wilt, geen stress. DAT is de optimale duikvakantie invulling en duik je nota bene met een local die de weg onder en bovenwater kent.

Kosten voor 1 begeleide duik is naff 125,00 per persoon, 2 duiken op een dag? Dat kan ook dan zijn de kosten naff 200,00 per persoon. De genoemde prijzen zijn inclusief het gebruik van een duikuitrusting.

Duikt je partner niet, nou dan kiezen jullie een leuk strandje waar je partner zich ook vermaakt, of Fred regelt een rondrit over het eiland verzorgd door zijn echtgenote Aad.

Heb je duikmateriaal nodig, geen probleem, Fred regelt het.

Bel of mail Fred voor een afspraak en wacht er niet te lang mee, want hij werkt in kleine groepjes

Heb je interesse via de contact pagina kun je me bereiken.