Image

De PADI Open Water cursus is een van de meest populaire duikcursussen ter wereld! Naast de veilige en de leuke opzet van dit programma geeft brevettering als Open Water duiker het voordeel dat je zelfstandig met je buddy kunt en mag gaan duiken. Tijdens deze cursus zul je, op een speelse wijze en onder begeleiding van Fred, diverse duikoefeningen doen en zul je opgeleid worden in de fundamentele duiktheorie.

Fred`s unieke wijze van opleiden zorgt ervoor dat jullie thuis al beginnen met de theorie middels E-LEARNING. Thuis begin je dus al de theorie te maken inclusief alle eindtoetsen en eindexamen met e-learning welke Fred gaat bestellen zodra de reservering voor de cursus definitief is vast gelegd. Op deze wijze begint je duikvakantie al in Nederland en kom je goed voorbereid naar ons prachtige eiland waar we direct met de praktijk zullen beginnen. Voor de praktijk heb je eigenlijk alleen maar goede zin en zwemkleding nodig, de complete duikuitrusting krijg je van Fred in bruikleen en is inbegrepen in het cursus geld.

Kortom een goed doordacht totaalpakket aan duikavonturen die je voorbereiden op je toekomstige duiken

De PADI Open Water cursus bestaat uit drie onderdelen:

1. Nabespreken huiswerk en evalueren duiktheorie
2. Het duiken in beschut water
3. Het duiken in open water

In het totaal bestaat de cursus uit 6 duiken. Afhankelijk van je vorderingen en comfort, bepaal je eigenlijk zelf hoe lang je er over doet. Fred geeft persoonlijk les in kleine groepjes, met een maximum van 4 cursisten, maar vaak in een 1 op 1 verhouding. Hoe dan ook de aandacht is optimaal voor elke cursist. Dat is zijn sterke punt ten opzichte van de grote duikscholen waar je soms met 8 man tegelijk onderwater gaat.

Fred maakt de onderwaterwereld op een veilige en relaxte manier toegankelijk voor iedereen. Het onderwater leven is geweldig en duiken is super dus mis het niet en begin je duikavontuur vandaag!

Duur: 3 dagen

Prijs: €395,00 per persoon. Wil je meedoen? Fantastisch. Bij inschrijving betaal je € 100,00 aan voor de cursus. Dan ontvang je het studiematerialen gratis bij je thuis. Je kunt dan direct beginnen aan je voorbereiding, waarmee jouw vakantieavontuur direct al begint. Hoe leuk is dat?!

Heb je interesse via de contact pagina kun je me bereiken

Op al onze opleidingen zijn de
algemene voorwaarden van toepassing.