Image

De PADI Open Water cursus is een van de meest populaire duikcursussen ter wereld! Naast de veilige en de leuke opzet van dit programma geeft brevettering als Open Water duiker het voordeel dat je zelfstandig met je buddy kunt en mag gaan duiken. Tijdens deze cursus zul je, op een speelse wijze en onder begeleiding van Fred, diverse duikoefeningen doen en zul je opgeleid worden in de fundamentele duiktheorie.

Fred's unieke wijze van opleiden zorgt ervoor dat je je cursusmaterialen al in Nederland kunt ontvangt. Thuis lees je het cursusboek, bekijk je de DVD en maak je de huiswerkvragen. Op deze wijze begint je duikvakantie al in Nederland en kom je goed voorbereid naar ons prachtige eiland waar we direct met de praktijk zullen beginnen. Voor de praktijk heb je eigenlijk alleen maar goede zin en een zwemkleding nodig, de uitrusting krijg je van Fred en is inbegrepen in het cursus geld.

Kortom een goed doordacht totaalpakket aan duikavonturen die je voorbereiden op je toekomstige duiken

Er bestaat ook de mogelijkheid om het cursusmaterialen op te halen in Curacao. Je zult dan wel tijdens je vakantie wat meer tijd in moeten ruimen voor de cursus, aangezien je het cursusboek , de DVD en de huiswerkvragen tijdens je verblijf moeten door nemen en maken.

De PADI Open Water cursus bestaat uit drie onderdelen:

1. Nabespreken huiswerk en evalueren duiktheorie
2. Het duiken in beschut water
3. Het duiken in open water

In het totaal bestaat de cursus uit 6 duiken. Afhankelijk van je vorderingen en comfort, bepaal je eigenlijk zelf hoe lang je er over doet. Fred geeft persoonlijk les in kleine groepjes, met een maximum van 4 cursisten, maar vaak in een 1 op 1 verhouding. Hoe dan ook de aandacht is optimaal voor elke cursist. Dat is zijn sterke punt ten opzichte van de grote duikscholen waar je soms met 8 man tegelijk onderwater gaat.

Fred maakt de onderwaterwereld op een veilige en relaxte manier toegankelijk voor iedereen. Het onderwater leven is geweldig en duiken is super dus mis het niet en begin je duikavontuur vandaag!

Duur: 3 dagen

Prijs: naff 750,00 per persoon. Wil je meedoen? Fantastisch. Bij inschrijving betaal je € 100,00 aan voor de cursus. Dan ontvang je het studiematerialen gratis bij je thuis. Je kunt dan direct beginnen aan je voorbereiding, waarmee jouw vakantieavontuur direct al begint. Hoe leuk is dat?!

Heb je interesse via de contact pagina kun je me bereiken