Image

Als je je PADI Advanced Open Water hebt afgerond, zou de PADI Rescue cursus het volgende avontuur op je duiklijstje moeten zijn! Als elke duiker opgeleid zou worden tot Rescue diver, dan zou dat een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid onder en bovenwater. 

Om deze cursus af te kunnen ronden heb je een geldig EHBO/reanimatie brevet of een EFR diploma nodig dat niet ouder dan 2 jaar mag zijn. Mocht je geen geldig EHBO/reanimatie diploma hebben, geen zorgen! Volg dan gewoon onze EFR cursus (1 dag extra). 

De PADI Rescue Duiker Cursus is een essentiële  en belangrijke stap in het uitbreiden van je duikkennis en ervaring.  Kennis en ervaring die verder gaat dan pure recreatie. Je leert verder te kijken dan je eigen veiligheid. Het zal een tweede natuur van je worden de veiligheid van andere duikers in het oog te houden. Daarnaast zul je leren hoe problemen voorkomen kunnen worden. Je zult, waar nodig, door middel van verschillende technieken hulp kunnen bieden in noodgevallen. 

De PADI Rescue cursus bestaat uit het doornemen van de duiktheorie in zelfstudie verband, een tiental oefeningen die zowel onder als bovenwater plaatsvinden en daarna een aantal scenarios waarin we diverse probleem gevallen simuleren en jij jouw rol als Rescuer gaat invullen.

Hoewel de Rescue Cursus een serieus onderwerp behandelt is het toch een van de meest leuke en uitdagende cursussen uit het hele PADI programma! 

Duur (zonder EHBO/EFR): 3 dagen 

Min. Leeftijd: 12 jaar

Prijs (zonder EHBO/EFR)  Naf 750,00 per persoon

Duur EFR cursus  1 dag

Prijs  Naf 450,00 per persoon

Heb je interesse via de contact pagina kun je me bereiken

Op al onze opleidingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.