Image

Bijna vakantie, lekker duiken, je kijkt er naar uit, op naar Curaçao. Maar je hebt geen buddy of vraagt je af waar zijn de beste plekje. Begeliede duiken zijn dan een uitkomst

Fred is jouw buddy en vindt duiken waanzinnig leuk.

Als je op zoek bent naar een grote duikschool, met 6 boten, 20 duikinstructors met een strakke planning. Dan ben je bij Fred aan het verkeerde adres!

Kies je voor een vakantie invulling met Fred, dan staat dat voor een persoonlijke aanpak alsof je gewoon met je eigen buddy lokaal een duikje gaat maken. Je belt of mailt voor een afspraak. Fred komt je ophalen en brengt je weer thuis. Samen bepalen jullie waar jullie naar toe gaan, een of twee duikjes, zeg maar hoe lang je wilt, geen stress. DAT is de optimale duikvakantie invulling en duik je nota bene met een local die de weg onder en bovenwater kent.

Kosten voor 1 begeleide duik is € 75.00 per persoon, 2 duiken op een dag? Dat kan ook dan zijn de kosten € 125,00 per persoon. De genoemde prijzen zijn inclusief het gebruik van een duikuitrusting.

Wil jij met eigen materiaal duiken dat kan ook, je heb dan alleen tanks en lood nodig. De prijs is dan € 50,00 per duik per persoon.

Bij definitieve reservering vraag ik een aanbetaling van 25% op het totaal bedrag. 

Bel of mail Fred voor een afspraak en wacht er niet te lang mee, want hij werkt in kleine groepjes

Heb je interesse via de contact pagina kun je me bereiken

Op al onze duiken zijn de
algemene voorwaarden van toepassing.