Image

Laat een leuk bericht achter.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
86 berichten.
Iris Iris schreef op 30 mei 2014
In juni 2014 op Curacao geweest en daar 4 duiken gedaan met Fred. Fred had alle spullen en informatie klaar en kwam ons ophalen bij het hotel. Zelf heb ik mijn certificaat maar mijn vriend heeft deze niet. Zodoende bij Fred uitgekomen, zodat we 2-1 konden duiken. Heel prettig dat we niet met een grote duikschool waren en zo veel konden zien en persoonlijke aandacht hadden. Ik vond het duiken fantastisch, mijn vriend vond het mooi maar was uiteindelijk toch niet helemaal op zijn gemak in het water. Fred zorgt dat je de mooie plekken van het eiland ziet en er hangt een ontspannen sfeer. Fred heel erg bedankt voor deze mooie ervaring. Mochten we weer naar Curacao komen, dan hoor je weer van ons!
Ron van Spengen Ron van Spengen schreef op 20 mei 2014
Duiken met Fred voelt als een bad met warm water en dan bedoel ik niet alleen de temperatuur van de zee, maar het complete plaatje.
Het eerste contact, de ontmoeting, het behandelen van de theorie en het daadwerkelijke duiken alsmede de zorg bij hem thuis was dik voor elkaar.
Les krijgen op een duidelijke no nonsense manier met een glimlach.
Ik heb enorm genoten.
Fred en Aad, bedankt! en zeker weten tot ziens!
Rick & Marianne Rick & Marianne schreef op 28 maart 2014
We hebben ons Open Water gehaald bij Fred. Fred en zijn vrouw Aad zijn lieve hartelijke mensen en zeer gastvrij. Fred als instructeur geeft je een veilig en vertrouwd gevoel, wat wij erg belangrijk vonden. Niet met grote groepen de zee in maar fijn met z'n drieën. De persoonlijke aandacht zowel in het water als de hulp bij de theorie is top. Alle oefeningen worden uitgebreid uitgelegd en voorgedaan en ook theorie wordt uitgebreid behandeld, zoals het wat ons betreft ook hoort te gaan. We hebben samen 6 fijne en leerzame duiken met Fred mogen maken. Wanneer we een vervolg cursus gaan doen dan weten wij wel bij wie we moeten zijn! Fred en Aad bedankt.
Niek Hermans Niek Hermans schreef op 19 maart 2014
Vorige week heb ik mijn 4 buitenwater duiken voor mijn Open Water brevet gedaan bij Fred. Heb 4 ontspannen duiken gedaan verdeeld over 2 ochtenden. Vond het fijn om samen 1 op 1 het water in te gaan. Fred bedankt voor de mooie duiken en hopelijk tot snel.
Berrie en Miriam Berrie en Miriam schreef op 13 maart 2014
Afgelopen week hebben we ons duikbrevet gehaald bij Fred. We hebben drie topdagen gehad. Veel gelachen en lol gehad maar wellicht nog belangrijker, heel veel geleerd. Als we onze vervolg opleiding gaan doen dan zeker weer bij Fred! Een echte aanrader voor iedereen die in een klein groepje, in ontspannen sfeer wil duiken. Nogmaals Fred, super bedankt voor je geduld en leuke tijd.
Rick Rick schreef op 17 februari 2014
Ik heb in februari mijn padi gehaald bij Fred,het was een mooie ervaring.
Ik heb 6 duiken gehad in 3 dagen en een dag rust tussendoor.
Als je wil duiken in Curaçao op een serieuze maar toch gezellige manier en niet met een grote groep dan raad ik iedereen Fred aan. Je bent lekker aan het duiken met je duddy en je haalt ook nog Je drevet. Het kan niet beter
Joop & Zuzana Joop & Zuzana schreef op 24 januari 2014
Vakantie Curacao tien jaar niet meer onderwater geweest en van mijn vriendin als verjaardag verrassing twee duiken gekregen....Oeps !!
Alles online duidelijk, direkt en supergoed geregeld !!
's morgens om half negen afgesproken en jawel Fred stond al te wachten.
Eerst naar het resort gereden waar Fred en zijn vrouw wonen, lekker kletsen en een bakkie erbij. Ontspannen en gezellig zo is Fred boven en onderwater en binnen de kortste keren was ik weer helemaal vertrouwd en relaxed onder water.
Top padi man deze Fred volgens de regels en toch heerlijk om als budy te ervaren en zonder enige twijfel mee onderwater te gaan/zijn.
Fred bedankt voor de fantastische duik dag en wie weet tot ziens.
Zoe en Hans Oerlemans Zoe en Hans Oerlemans schreef op 28 september 2013
Samen met mijn 14 jarige dochter een introductieduik met Fred gemaakt en dit was een unieke beleving. Fred zorgt voor een zeer ontspannen sfeer zonder de veiligheid uit het oog te verliezen. Mijn dochter lag zeer gemakkelijk en gerust in het water wat zeker de verdiensten van Fred was.
Fred, nogmaals bedankt voor deze mooie belevenis.
Groetjes van ons allen.
Deborah Deborah schreef op 3 september 2013
Ik heb in mijn vakantie een introductieduik met Fred gemaakt. Het was mijn eerste keer, ik wilde al een aantal keer eerder gaan maar toen vond ik het allemaal te kort en te duur. Zo kwam ik toevallig bij Fred. Ik verbleef in hetzelfde resort als hij en zijn aardige vrouw wonen. Fred is heel serieus en nauwkeurig wat betreft duiken, en dat is heel fijn. Ik werd er niet bang van maar juist bewust van de gevaren. De uitleg was heel duidelijk en we hebben een ontspannen duik gemaakt tot 11 meter. Fred kijkt per persoon wat iemand wel kan en niet kan en maakt de duik zo heel persoonlijk. Dankjewel Fred voor de gave duik.
Ilse en Rune Ilse en Rune schreef op 10 augustus 2013
Wij zijn in juli 12 dagen naar Curacao geweest.
Wij hadden vorig jaar onze padi open water gehaald en wilde een aantal duiken maken met een divemaster/instructeur erbij.
Met toeval zijn we bij Fred terecht gekomen en het was ontzettend leuk.
Wij hebben Fred ervaren als een aardige, gezellige man. Maar ook een goede, verantwoordelijke instructeur die zijn buddy's alleen met goede spullen het water in laat gaan. Ook het feit dat hij met ons samen op pad ging vonden we erg prettig, geen grote groepen maar gewoon met zijn drietjes.
Als wij ooit weer is terug komen op Curacao gaan we zeker weer bij Fred duiken.
Teun Teun schreef op 4 augustus 2013
Fred maakt echt waar wat hij zegt & belooft op zijn website. Heb hem gebeld tijdens mijn vakantie. Fred vroeg o.a. mijn gewicht, lengte, wensen en stipt op tijd stond hij voor het hotel met de juiste spullen! Naar een mooie plek gereden en lekker ontspannen gedoken. Fred liet mij heerlijk onderwater drijven en ontzorgde zodat ik optimaal kon genieten!
Een vertrouwd & veilig gevoel gaf Fred: zeer duidelijke instructies & aanwijzingen, herhaling van veiligheidsoefeningen, en ... prima materiaal!
Ik heb 2 dagen met Fred opgetrokken, op verschillende plekken gedoken, en werkelijk de dagen waren de hoogte punten van mijn vakantie! Een betrouwbare en leuke duik buddy! Duiken zonder zorgen! Super!
Fred heel erg bedankt en zeker tot de volgende keer!
Teun