Image

Laat een leuk bericht achter.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
79 berichten.
Zoe en Hans Oerlemans Zoe en Hans Oerlemans heeft geschreven op 28 september 2013
Samen met mijn 14 jarige dochter een introductieduik met Fred gemaakt en dit was een unieke beleving. Fred zorgt voor een zeer ontspannen sfeer zonder de veiligheid uit het oog te verliezen. Mijn dochter lag zeer gemakkelijk en gerust in het water wat zeker de verdiensten van Fred was.
Fred, nogmaals bedankt voor deze mooie belevenis.
Groetjes van ons allen.
Deborah Deborah heeft geschreven op 3 september 2013
Ik heb in mijn vakantie een introductieduik met Fred gemaakt. Het was mijn eerste keer, ik wilde al een aantal keer eerder gaan maar toen vond ik het allemaal te kort en te duur. Zo kwam ik toevallig bij Fred. Ik verbleef in hetzelfde resort als hij en zijn aardige vrouw wonen. Fred is heel serieus en nauwkeurig wat betreft duiken, en dat is heel fijn. Ik werd er niet bang van maar juist bewust van de gevaren. De uitleg was heel duidelijk en we hebben een ontspannen duik gemaakt tot 11 meter. Fred kijkt per persoon wat iemand wel kan en niet kan en maakt de duik zo heel persoonlijk. Dankjewel Fred voor de gave duik.
Ilse en Rune Ilse en Rune heeft geschreven op 10 augustus 2013
Wij zijn in juli 12 dagen naar Curacao geweest.
Wij hadden vorig jaar onze padi open water gehaald en wilde een aantal duiken maken met een divemaster/instructeur erbij.
Met toeval zijn we bij Fred terecht gekomen en het was ontzettend leuk.
Wij hebben Fred ervaren als een aardige, gezellige man. Maar ook een goede, verantwoordelijke instructeur die zijn buddy's alleen met goede spullen het water in laat gaan. Ook het feit dat hij met ons samen op pad ging vonden we erg prettig, geen grote groepen maar gewoon met zijn drietjes.
Als wij ooit weer is terug komen op Curacao gaan we zeker weer bij Fred duiken.
Teun Teun heeft geschreven op 4 augustus 2013
Fred maakt echt waar wat hij zegt & belooft op zijn website. Heb hem gebeld tijdens mijn vakantie. Fred vroeg o.a. mijn gewicht, lengte, wensen en stipt op tijd stond hij voor het hotel met de juiste spullen! Naar een mooie plek gereden en lekker ontspannen gedoken. Fred liet mij heerlijk onderwater drijven en ontzorgde zodat ik optimaal kon genieten!
Een vertrouwd & veilig gevoel gaf Fred: zeer duidelijke instructies & aanwijzingen, herhaling van veiligheidsoefeningen, en ... prima materiaal!
Ik heb 2 dagen met Fred opgetrokken, op verschillende plekken gedoken, en werkelijk de dagen waren de hoogte punten van mijn vakantie! Een betrouwbare en leuke duik buddy! Duiken zonder zorgen! Super!
Fred heel erg bedankt en zeker tot de volgende keer!
Teun