Image

Laat een leuk bericht achter.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
77 berichten.
Ilse en Rune Ilse en Rune heeft geschreven op 10 augustus 2013:
Wij zijn in juli 12 dagen naar Curacao geweest.
Wij hadden vorig jaar onze padi open water gehaald en wilde een aantal duiken maken met een divemaster/instructeur erbij.
Met toeval zijn we bij Fred terecht gekomen en het was ontzettend leuk.
Wij hebben Fred ervaren als een aardige, gezellige man. Maar ook een goede, verantwoordelijke instructeur die zijn buddy's alleen met goede spullen het water in laat gaan. Ook het feit dat hij met ons samen op pad ging vonden we erg prettig, geen grote groepen maar gewoon met zijn drietjes.
Als wij ooit weer is terug komen op Curacao gaan we zeker weer bij Fred duiken.
Teun Teun heeft geschreven op 4 augustus 2013:
Fred maakt echt waar wat hij zegt & belooft op zijn website. Heb hem gebeld tijdens mijn vakantie. Fred vroeg o.a. mijn gewicht, lengte, wensen en stipt op tijd stond hij voor het hotel met de juiste spullen! Naar een mooie plek gereden en lekker ontspannen gedoken. Fred liet mij heerlijk onderwater drijven en ontzorgde zodat ik optimaal kon genieten!
Een vertrouwd & veilig gevoel gaf Fred: zeer duidelijke instructies & aanwijzingen, herhaling van veiligheidsoefeningen, en ... prima materiaal!
Ik heb 2 dagen met Fred opgetrokken, op verschillende plekken gedoken, en werkelijk de dagen waren de hoogte punten van mijn vakantie! Een betrouwbare en leuke duik buddy! Duiken zonder zorgen! Super!
Fred heel erg bedankt en zeker tot de volgende keer!
Teun