Image

Laat een leuk bericht achter.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
86 berichten.
Henk Bogerd Henk Bogerd schreef op 22 april 2016
Vandaag hebben mijn vrouw en ik onze eerste duikervaring mogen beleven.
Zijn super geïnformeerd en begeleid door Fred, zowel van te voren als tijdens de duik.
45 minuten pracht en praal, diverse soorten vis in kleine en grotere scholen als ook diverse zeeschildpadden mogen zien op 12mtr diepte. Was de eerste maar zeker niet de laatste keer.
Fred en familie, hartelijk bedankt voor de super ervaring en gastvrijheid .
Hartelijke groeten,
Henk en Petra
Nina Nina schreef op 22 april 2016
Gisteren hadden we een afspraak met Fred. Fred legt eerst de theorie uit, daarna controleer je samen met Fred de apparatuur. Fred heeft gloednieuwe apparatuur en neemt alles voor je mee als jezelf geen spullen hebt. En als je geen vervoer hebt dan komt Fred je gewoon ophalen en hij brengt je ook weer terug naar je hotel.
We waren met 4 personen en Fred had zijn duik buddy Rene meegenomen. Hier was ik erg dankbaar voor, ik had veel tijd nodig om het klaren van mijn oren te leren. Daardoor ging Fred met de 3 andere duiken en Rene nam ruim de tijd voor mij om me te begeleiden bij het klaren.
Het was een prachtige ervaring door de professionaliteit, gezelligheid en secuurheid van Fred en Rene.
We gaan proberen om volgende week nog een afspraak met Fred te maken omdat het zo'n bijzondere ervaring was! Fred en Rene bedankt hiervoor!
Bas Bas schreef op 9 april 2016
Aangezien Fred aan het begin van mijn vakantie nog niet terug was op Curaçao, had ik mijn advanced open water ergens anders geboekt. Hier bleek al snel dat niet elke duikschool dezelfde normen hanteert als dat ik van Fred had geleerd tijdens mijn open water cursus een jaar geleden. Apparatuur werkte niet goed door slecht onderhoud en er was weinig tijd. Toen het zoveelste defect aan het licht kwam, ben ik gestopt bij deze duikschool. Snel contact gezocht met Fred en gelukkig kon ik aan het einde van mijn vakantie nog terecht! Hierdoor heb ik alsnog mijn advanced brevet kunnen halen op een gezellige en professionele manier met zeer goed onderhouden apparatuur.

Als je van een professionele persoonlijke aanpak houdt met veel aandacht en passie voor het duiken, raad ik zeker Fred aan!

Fred bedankt!
Dagmar Jansen Dagmar Jansen schreef op 25 september 2015
Alweer een week terug van curacao.ik was voor de 4e keer op curacao en een verwoed snorkelaarster.op het resort leerde ik fred kennen en wist dat hij duikles gaf.omdat ik 10 jaar geleden bijna verdronken ben , was ik toch wel geremd om te gaan duiken.ik kreeg van mijn man voor moederdag een introduik bij fred kado.ik heb het gedaan en het was een onvergetelijke ervaring dankzij de rust en het vertrouwen dat fred uitstraalt was het een voor mij superduik.
fredje BEDANKT en de groetjes aan aad.
Marc en Annelieke Marc en Annelieke schreef op 12 mei 2015
We hebben tijdens onze vakantie op Curaçao fantastisch gedoken onder begeleiding van Fred! Ik (Marc) heb mijn padi open water diploma behaald en Anne Lieke heeft een opfris cursus gedaan. Fred is een zeer bedreven instructeur waar je je meteen op je gemak bij voelt. Hij heeft ons niet alleen duikinstructie gegeven, maar ook echt goed voorbereid op zelfstandig duiken, dat vonden wij heel waardevol! Echt een aanrader!
Caroline van den Heuvel Caroline van den Heuvel schreef op 14 januari 2015
Wij komen al 5 jaar naar Curacao. Twee jaar geleden heb ik mijn open water brevet bij Fred gehaald. Ik wilde graag mijn advanced halen en dat heb ik afgelopen december ook gedaan. Wederom bij Fred. Je zit bij Fred niet hele dagen in de boeken om te leren nee met Fred ga je duiken. En wat voor duiken. Op 30 meter een rauw ei pellen tot aan de superior producer en van nachtduiken tot aan een kerstmannenpakduik ik heb het samen met Fred gedaan.Fred geeft je wat jij wilt. Zelfs mijn man is aan het duiken geslagen en wil dit jaar bij Fred zijn open water brevet halen.Fred dank je wel voor die fantastische duiken. In december gaan we er weer voor .
Mike peters Mike peters schreef op 16 december 2014
Net weer terug uit het zonnige Curacao.
Voordat ik naar Curacao ging had ik al lopen neuzen naar een leuke instructeur om mijn Advanced open water te behalen en heb voor Fred gekozen.

Meteen na de kennismaking wist ik zeker dat ik geen spijt meer kon krijgen van mijn cursus !! Een op een begeleiding en echt een duik cursus geen overdreven uitleg of veelvuldige trucjes en oefeningen nee zoals ik zei duiken dat waarvoor ik ben gekomen.

Na 5 hele mooie duiken met Fred heb ik mijn Advanced behaald !! OJaa het was een cursus als je niet beter zou weten zou je denken dat je gewoon aan het genieten bent van je mooie duikjes op het eiland
Pam & Joost Pam & Joost schreef op 9 december 2014
Half november zijn wij twee weken naar Curaçao geweest. Joost had als dive master al veel ervaring, ik had nog nooit gedoken. Via internet ben ik bij Fred uitgekomen en voordat wij in het vliegtuig zaten richting Hato, stond de eerste introductieduik al gepland.

Fred legt rustig uit hoe alles werkt en ik voelde me dan ook volledig op mijn gemak. De eerste duik beviel zo goed, dat ik nog een tweede duik heb gemaakt. Joost heeft ook nog een nachtduik gemaakt.

Ik kan Fred aan iedereen aanbevelen die het prettig vindt om te duiken met een persoonlijke 1 op 1 begeleiding. Je krijgt alle aandacht, Fred neemt de tijd voor je en hij laat je op een zeer aangename manier kennismaken met de onderwaterwereld. Hij weet de mooie plekken te vinden waardoor je als beginner al veel mooie dingen kunt zien.

Fred, nogmaals dank voor de mooie duikervaring en mochten we nog eens naar Curaçao komen dan weten we je te vinden!

Pam & Joost
Henk de Wit Henk de Wit schreef op 2 december 2014
Duiken met Fred, een echte belevenis!

Plotseling " verdwaald" op Curaçao, met een kakelvers duikbrevet in je zak kwam ik in contact met Fred. Uitgelegd dat ik nul ervaring heb, maar dat was geen probleem voor Fred. Integendeel, Fred stelde me een mooie duik voor. En maakte alles waar.

Steeds netjes en op tijd opgehaald en naar een mooie duikstek. De keuze liet ik aan Fred over, die kent het eiland als zijn broekzak. In totaal 3 prachtige duiken met Fred gemaakt. Super mooie dingen gezien, steeds de fles veilig leeg gedoken. ( ipv 25min bij anderen)

Fred, gaan we overdoen, net zolang dat ik alle vissen heb gefotografeerd. ....

Een aanrader voor iedereen! Vn3c5t
max max schreef op 26 november 2014
Net terug van een top vakantie op Curacao en had via internet 2 duikplanningen gemaakt met Fred.Het zijn er iets meer geworden.Wat heb ik een geweldige duikvakantie beleefd met Fred en inmiddels divemaster Rene.Zowel de duiken die we overdags hebben gedaan als de nachtduik waren super.Ze namen mijn vrouw en ik mee naar de mooiste strandjes waar me vrouw heerlijk kon zonen en ik duiken.Rene had het geduld om me vrouw te leren snorkelen wat hem ook gelukt is.
We zijn ook nog een dag met Fred zijn vrouw Aad een eiland tour wezen doen ook echt een aanrader want zij weet veel van het eiland en weet de mooie plekjes te vinden zodoende hebben wij ook nog wat van haar kunnen leren.
Fred & Aad & Rene bedankt voor deze vakantie en we komen zeker volgendjaar terug en doen het nog eens over.
Voor de mensen die nog twijfelen . Niet twijfelen gewoon boeken echt heel super.
Edit | Remove | Un-Approve
Posted by Bart Bunthof on 19-11-2014
Voor het eerst gedoken op Curacao. Echt geweldig. Via het internet bij Fred terecht gekomen. En daar hoef je geen spijt van te hebben. Op tijd opgehaald door Fred en zijn maat Rene. Ik had dus eigenlijk 2 instructeurs. Eerst wat verteld over de duik, spullen pakken en naar de Caracasbaai. Een geweldige duik gehad naar een gezonken boot.
Op de koop toe nog een inktvis gespot. Wat volgens Fred niet vaak gebeurd overdag.
Rene bedankt voor het maken van de foto's. En Fred bedankt voor een zorgeloze duik en tot de volgende keer
Bart
Truus van Beek Truus van Beek schreef op 13 november 2014
Super Gaaf !! Dat was mijn duikervaring op Curacao met Fred.
Ik had nog nooit gedoken en door een vriend enthousiast geworden zochten we samen het internet af en zo bij Fred terecht gekomen. Drie weken voor mijn vertrek naar Curacao de theorie al thuis gekregen en stevig geleerd, de kwisvragen gingen dan ook uitstekend en de theorie uitleg van Fred was duidelijk en vlot op te pikken. Het werkelijke duiken werd vooraf door Fred rustig en duidelijk uitgelegd en met de nodige humor aangevuld, ook veel lachen dus!! Heel relaxed allemaal en een op een.
Duikinstructeur in opleiding René, die er drie dagen bij was had dezelde rust, ik had dus eigenlijk 2 buddy's superdelux!!
Ik vertrouwde Fred direct door zijn kundige, zekere en ontspannen manier van doen
Zo heb ik mijn duikbrevet gehaald en het is een aanrader voor iedereen om het bij Fred te doen
De volgende keer dat ik naar Curacao ga weet ik zeker dat ik bij Fred aanklop
Bedankt Fred en ook René,
groetjes Truus
Gert Jan en Pim van Dalen Gert Jan en Pim van Dalen schreef op 24 oktober 2014
Genieten! Als je nog nooit gedoken hebt zoek je naar goede begeleiding. Je wilt weten of het wel leuk is en met negen anderen samen een proefduik maken leek ons wat teveel van het goede. Fred bleek de oplossing. Toegankelijk, open, humorvol en wat het belangrijkste is, hij is zeker van zijn zaak en begeleid je met toewijding. Dat ik nog een duik nodig had om meer te kunnen genieten van het duiken doet daar niets aan af. Fred dringt je niets op, hij laat je zelf genieten van het duiken. Een echte aanrader voor wie nog nooit gedoken heeft. Dank Fred,
Romy en Marith Hekkert Romy en Marith Hekkert schreef op 7 augustus 2014
Wij, Romy(15 jaar) en Marith (12 jaar) hebben een introduktieduik samen met Fred gedaan. Onze ouders hebben mee gedoken en alles gefilmd. De duik ging zo goed dat we graag ons Padi Open Water brevet wilden gaan halen. In drie dagen (verdeeld over vier dagen) hebben we samen met Fred de cursus gedaan inclusief 6 duiken. Het ging super en het was gezellig. Fred heeft ons alles goed geleerd. Bij duik 6 zijn onze ouders ook weer mee geweest. We hebben nu ons Padi diploma en hebben (mede dankzij Fred) een geweldige vakantie op Curacao gehad.
Henri Zomer Henri Zomer schreef op 29 juli 2014
In juli 3 weken op Curacao geweest om te kijken hoe het met Fred ging. We hebben in 2012 samen ons instructeursbrevet gehaald. Fred heeft nu zijn eigen duikwinkel en ik was daar benieuwd naar. Het was helemaal top. Fred heeft alles goed geregeld voor zijn cursisten en maakt waar wat hij afspreekt. Ben een aantal dagen met hem mee geweest bij de praktijklessen en met introduiken. Alles wordt voor je geregeld en de materialen zijn goed verzorgd. Het fijne van zijn manier van lesgeven is de kleinschaligheid, in principe bij cursussen niet meer dan 2 cursisten, vaak ook 1 op 1. Dat betekent veel aandacht van je instructeur en duiken op jouw tempo. Ook prettig is dat je de duiken op verschillende locaties/strandjes maakt en je dus meerdere strandjes leert kennen. Ook prettig voor je eventuele gezinsleden/vrienden/kinderen die niet duiken, maar wel mee kunnen. Kortom als ik nog moest leren duiken, deed ik dat op Curacao bij Fred.
Martijn Martijn schreef op 3 juli 2014
Super dagen gehad met Fred! In een prachtige omgeving heb ik van hem 1 op 1 leren duiken. Wat op de site staat klopt!! 700 naff that's it! Terwijl je bij andere (grotere) duikscholen vaak allemaal extra kosten krijgt. Door zijn, in mijn geval, 1 op 1 benadering krijg je echt een opleiding op maat. Hij kan je goed in de gaten houden waardoor je veilig en met veel plezier leert duiken! Voor iedereen die wil leren duiken raad ik Fred zeker aan!! Als ik weer op Curacao ben en verder wil voor mijn advanced of andere opleiding/specialty zal ik zeker weer naar Fred toe gaan..

Fred nogmaals bedankt!