Image

Laat een leuk bericht achter.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
79 berichten.
Pam & Joost Pam & Joost heeft geschreven op 9 december 2014
Half november zijn wij twee weken naar Curaçao geweest. Joost had als dive master al veel ervaring, ik had nog nooit gedoken. Via internet ben ik bij Fred uitgekomen en voordat wij in het vliegtuig zaten richting Hato, stond de eerste introductieduik al gepland.

Fred legt rustig uit hoe alles werkt en ik voelde me dan ook volledig op mijn gemak. De eerste duik beviel zo goed, dat ik nog een tweede duik heb gemaakt. Joost heeft ook nog een nachtduik gemaakt.

Ik kan Fred aan iedereen aanbevelen die het prettig vindt om te duiken met een persoonlijke 1 op 1 begeleiding. Je krijgt alle aandacht, Fred neemt de tijd voor je en hij laat je op een zeer aangename manier kennismaken met de onderwaterwereld. Hij weet de mooie plekken te vinden waardoor je als beginner al veel mooie dingen kunt zien.

Fred, nogmaals dank voor de mooie duikervaring en mochten we nog eens naar Curaçao komen dan weten we je te vinden!

Pam & Joost
Henk de Wit Henk de Wit heeft geschreven op 2 december 2014
Duiken met Fred, een echte belevenis!

Plotseling " verdwaald" op Curaçao, met een kakelvers duikbrevet in je zak kwam ik in contact met Fred. Uitgelegd dat ik nul ervaring heb, maar dat was geen probleem voor Fred. Integendeel, Fred stelde me een mooie duik voor. En maakte alles waar.

Steeds netjes en op tijd opgehaald en naar een mooie duikstek. De keuze liet ik aan Fred over, die kent het eiland als zijn broekzak. In totaal 3 prachtige duiken met Fred gemaakt. Super mooie dingen gezien, steeds de fles veilig leeg gedoken. ( ipv 25min bij anderen)

Fred, gaan we overdoen, net zolang dat ik alle vissen heb gefotografeerd. ....

Een aanrader voor iedereen! Vn3c5t
max max heeft geschreven op 26 november 2014
Net terug van een top vakantie op Curacao en had via internet 2 duikplanningen gemaakt met Fred.Het zijn er iets meer geworden.Wat heb ik een geweldige duikvakantie beleefd met Fred en inmiddels divemaster Rene.Zowel de duiken die we overdags hebben gedaan als de nachtduik waren super.Ze namen mijn vrouw en ik mee naar de mooiste strandjes waar me vrouw heerlijk kon zonen en ik duiken.Rene had het geduld om me vrouw te leren snorkelen wat hem ook gelukt is.
We zijn ook nog een dag met Fred zijn vrouw Aad een eiland tour wezen doen ook echt een aanrader want zij weet veel van het eiland en weet de mooie plekjes te vinden zodoende hebben wij ook nog wat van haar kunnen leren.
Fred & Aad & Rene bedankt voor deze vakantie en we komen zeker volgendjaar terug en doen het nog eens over.
Voor de mensen die nog twijfelen . Niet twijfelen gewoon boeken echt heel super.
Edit | Remove | Un-Approve
Posted by Bart Bunthof on 19-11-2014
Voor het eerst gedoken op Curacao. Echt geweldig. Via het internet bij Fred terecht gekomen. En daar hoef je geen spijt van te hebben. Op tijd opgehaald door Fred en zijn maat Rene. Ik had dus eigenlijk 2 instructeurs. Eerst wat verteld over de duik, spullen pakken en naar de Caracasbaai. Een geweldige duik gehad naar een gezonken boot.
Op de koop toe nog een inktvis gespot. Wat volgens Fred niet vaak gebeurd overdag.
Rene bedankt voor het maken van de foto's. En Fred bedankt voor een zorgeloze duik en tot de volgende keer
Bart
Truus van Beek Truus van Beek heeft geschreven op 13 november 2014
Super Gaaf !! Dat was mijn duikervaring op Curacao met Fred.
Ik had nog nooit gedoken en door een vriend enthousiast geworden zochten we samen het internet af en zo bij Fred terecht gekomen. Drie weken voor mijn vertrek naar Curacao de theorie al thuis gekregen en stevig geleerd, de kwisvragen gingen dan ook uitstekend en de theorie uitleg van Fred was duidelijk en vlot op te pikken. Het werkelijke duiken werd vooraf door Fred rustig en duidelijk uitgelegd en met de nodige humor aangevuld, ook veel lachen dus!! Heel relaxed allemaal en een op een.
Duikinstructeur in opleiding René, die er drie dagen bij was had dezelde rust, ik had dus eigenlijk 2 buddy's superdelux!!
Ik vertrouwde Fred direct door zijn kundige, zekere en ontspannen manier van doen
Zo heb ik mijn duikbrevet gehaald en het is een aanrader voor iedereen om het bij Fred te doen
De volgende keer dat ik naar Curacao ga weet ik zeker dat ik bij Fred aanklop
Bedankt Fred en ook René,
groetjes Truus
Gert Jan en Pim van Dalen Gert Jan en Pim van Dalen heeft geschreven op 24 oktober 2014
Genieten! Als je nog nooit gedoken hebt zoek je naar goede begeleiding. Je wilt weten of het wel leuk is en met negen anderen samen een proefduik maken leek ons wat teveel van het goede. Fred bleek de oplossing. Toegankelijk, open, humorvol en wat het belangrijkste is, hij is zeker van zijn zaak en begeleid je met toewijding. Dat ik nog een duik nodig had om meer te kunnen genieten van het duiken doet daar niets aan af. Fred dringt je niets op, hij laat je zelf genieten van het duiken. Een echte aanrader voor wie nog nooit gedoken heeft. Dank Fred,
Romy en Marith Hekkert Romy en Marith Hekkert heeft geschreven op 7 augustus 2014
Wij, Romy(15 jaar) en Marith (12 jaar) hebben een introduktieduik samen met Fred gedaan. Onze ouders hebben mee gedoken en alles gefilmd. De duik ging zo goed dat we graag ons Padi Open Water brevet wilden gaan halen. In drie dagen (verdeeld over vier dagen) hebben we samen met Fred de cursus gedaan inclusief 6 duiken. Het ging super en het was gezellig. Fred heeft ons alles goed geleerd. Bij duik 6 zijn onze ouders ook weer mee geweest. We hebben nu ons Padi diploma en hebben (mede dankzij Fred) een geweldige vakantie op Curacao gehad.
Henri Zomer Henri Zomer heeft geschreven op 29 juli 2014
In juli 3 weken op Curacao geweest om te kijken hoe het met Fred ging. We hebben in 2012 samen ons instructeursbrevet gehaald. Fred heeft nu zijn eigen duikwinkel en ik was daar benieuwd naar. Het was helemaal top. Fred heeft alles goed geregeld voor zijn cursisten en maakt waar wat hij afspreekt. Ben een aantal dagen met hem mee geweest bij de praktijklessen en met introduiken. Alles wordt voor je geregeld en de materialen zijn goed verzorgd. Het fijne van zijn manier van lesgeven is de kleinschaligheid, in principe bij cursussen niet meer dan 2 cursisten, vaak ook 1 op 1. Dat betekent veel aandacht van je instructeur en duiken op jouw tempo. Ook prettig is dat je de duiken op verschillende locaties/strandjes maakt en je dus meerdere strandjes leert kennen. Ook prettig voor je eventuele gezinsleden/vrienden/kinderen die niet duiken, maar wel mee kunnen. Kortom als ik nog moest leren duiken, deed ik dat op Curacao bij Fred.
Martijn Martijn heeft geschreven op 3 juli 2014
Super dagen gehad met Fred! In een prachtige omgeving heb ik van hem 1 op 1 leren duiken. Wat op de site staat klopt!! 700 naff that's it! Terwijl je bij andere (grotere) duikscholen vaak allemaal extra kosten krijgt. Door zijn, in mijn geval, 1 op 1 benadering krijg je echt een opleiding op maat. Hij kan je goed in de gaten houden waardoor je veilig en met veel plezier leert duiken! Voor iedereen die wil leren duiken raad ik Fred zeker aan!! Als ik weer op Curacao ben en verder wil voor mijn advanced of andere opleiding/specialty zal ik zeker weer naar Fred toe gaan..

Fred nogmaals bedankt!
Iris Iris heeft geschreven op 30 mei 2014
In juni 2014 op Curacao geweest en daar 4 duiken gedaan met Fred. Fred had alle spullen en informatie klaar en kwam ons ophalen bij het hotel. Zelf heb ik mijn certificaat maar mijn vriend heeft deze niet. Zodoende bij Fred uitgekomen, zodat we 2-1 konden duiken. Heel prettig dat we niet met een grote duikschool waren en zo veel konden zien en persoonlijke aandacht hadden. Ik vond het duiken fantastisch, mijn vriend vond het mooi maar was uiteindelijk toch niet helemaal op zijn gemak in het water. Fred zorgt dat je de mooie plekken van het eiland ziet en er hangt een ontspannen sfeer. Fred heel erg bedankt voor deze mooie ervaring. Mochten we weer naar Curacao komen, dan hoor je weer van ons!
Ron van Spengen Ron van Spengen heeft geschreven op 20 mei 2014
Duiken met Fred voelt als een bad met warm water en dan bedoel ik niet alleen de temperatuur van de zee, maar het complete plaatje.
Het eerste contact, de ontmoeting, het behandelen van de theorie en het daadwerkelijke duiken alsmede de zorg bij hem thuis was dik voor elkaar.
Les krijgen op een duidelijke no nonsense manier met een glimlach.
Ik heb enorm genoten.
Fred en Aad, bedankt! en zeker weten tot ziens!
Rick & Marianne Rick & Marianne heeft geschreven op 28 maart 2014
We hebben ons Open Water gehaald bij Fred. Fred en zijn vrouw Aad zijn lieve hartelijke mensen en zeer gastvrij. Fred als instructeur geeft je een veilig en vertrouwd gevoel, wat wij erg belangrijk vonden. Niet met grote groepen de zee in maar fijn met z'n drieën. De persoonlijke aandacht zowel in het water als de hulp bij de theorie is top. Alle oefeningen worden uitgebreid uitgelegd en voorgedaan en ook theorie wordt uitgebreid behandeld, zoals het wat ons betreft ook hoort te gaan. We hebben samen 6 fijne en leerzame duiken met Fred mogen maken. Wanneer we een vervolg cursus gaan doen dan weten wij wel bij wie we moeten zijn! Fred en Aad bedankt.
Niek Hermans Niek Hermans heeft geschreven op 19 maart 2014
Vorige week heb ik mijn 4 buitenwater duiken voor mijn Open Water brevet gedaan bij Fred. Heb 4 ontspannen duiken gedaan verdeeld over 2 ochtenden. Vond het fijn om samen 1 op 1 het water in te gaan. Fred bedankt voor de mooie duiken en hopelijk tot snel.
Berrie en Miriam Berrie en Miriam heeft geschreven op 13 maart 2014
Afgelopen week hebben we ons duikbrevet gehaald bij Fred. We hebben drie topdagen gehad. Veel gelachen en lol gehad maar wellicht nog belangrijker, heel veel geleerd. Als we onze vervolg opleiding gaan doen dan zeker weer bij Fred! Een echte aanrader voor iedereen die in een klein groepje, in ontspannen sfeer wil duiken. Nogmaals Fred, super bedankt voor je geduld en leuke tijd.
Rick Rick heeft geschreven op 17 februari 2014
Ik heb in februari mijn padi gehaald bij Fred,het was een mooie ervaring.
Ik heb 6 duiken gehad in 3 dagen en een dag rust tussendoor.
Als je wil duiken in Curaçao op een serieuze maar toch gezellige manier en niet met een grote groep dan raad ik iedereen Fred aan. Je bent lekker aan het duiken met je duddy en je haalt ook nog Je drevet. Het kan niet beter
Joop & Zuzana Joop & Zuzana heeft geschreven op 24 januari 2014
Vakantie Curacao tien jaar niet meer onderwater geweest en van mijn vriendin als verjaardag verrassing twee duiken gekregen....Oeps !!
Alles online duidelijk, direkt en supergoed geregeld !!
's morgens om half negen afgesproken en jawel Fred stond al te wachten.
Eerst naar het resort gereden waar Fred en zijn vrouw wonen, lekker kletsen en een bakkie erbij. Ontspannen en gezellig zo is Fred boven en onderwater en binnen de kortste keren was ik weer helemaal vertrouwd en relaxed onder water.
Top padi man deze Fred volgens de regels en toch heerlijk om als budy te ervaren en zonder enige twijfel mee onderwater te gaan/zijn.
Fred bedankt voor de fantastische duik dag en wie weet tot ziens.