Image

Laat een leuk bericht achter.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
79 berichten.
Roel Hofman en Danielle Nederpelt Lazarom Roel Hofman en Danielle Nederpelt Lazarom heeft geschreven op 26 mei 2018
Vader en dochter, samen een proefduik gemaakt met Fred. Wat een fantastische ervaring! Fred is rustig, legt alles goed uit en begeleidt je van het begin tot het eind!
Een ervaring om nooit te vergeten! en het smaakt zeker naar meer!
Fred heeft mooie filmpjes gemaakt onder water, dus we nemen een prachtig aandenken mee naar huis. Fred bedankt!

We zullen je zeker aanraden bij vrienden en kennissen die nog naar Curacao gaan en een duik willen maken! En mochten wij nog eens terugkomen, dan nemen we contact me je op!
Daniela Daniela heeft geschreven op 21 mei 2018
Een maand geleden en toch lijkt het alsof het pas gisteren is geweest. Duiken met Fred was geweldig en dankzij hem heb ik mijn Open Water gehaald. Ik kan hem nooit genoeg bedanken voor zijn geduld. Ik ben iemand met een nare water-ervaring in het verleden en Fred had enorm veel begrip voor, hij is open en eerlijk en wist mij gerust te stellen toen ik niet verder kon. Heel erg bedankt Fred! Ik zou geen betere duik-instructeur kunnen vinden. Heel erg bedankt Fred en tot de volgende keer!
Daniela.
Martijn Martijn heeft geschreven op 13 mei 2018
Ik heb in oktober 2016 mijn Advanced Open Water Diver via Fred mogen doen. Hij neemt alle tijd om alles uit te leggen en je voor te bereiden op de duiken. Er wordt gewerkt met uitstekende materialen en hij weet absoluut waar hij over praat. Erg prettig om nog eens dingen te kunnen vragen als je na jaren duiken weer eens duikt.

Mijn dochter van (toen 10) wilde het ook wel eens proberen. Met het hele gezin gingen we naar Porto Mari (schildpadden strandje) waar Fred de ervaring van het duiken leerde aan mijn dochter. Mijn dochter was erg enthousiast en wilde graag nog een keer... uiteraard nog een kleine duik gepland met Fred.

Nu mei 2018 zijn we terug op het eiland en heeft Femke haar Openwater mogen doen via Fred. Hij neemt ook hier alle tijd en zorgt er voor dat alle leerstof bij Femke binnen kwam.
Met zijn duidelijke uitleg begreep Femke dit zeer snel.

Na 6 duiken heeft Femke (12) haar Openwater brevet in ontvangst mogen nemen.

Fred is niet moeilijk en neemt film/foto apparatuur mee en zorgt dat je dit vlot krijgt voor thuis. Erg content mee!

Fred... namens ons allen zeer veel dank en hopen dat je vele mensen blij mag maken met een brevet!
Vincent Oud Vincent Oud heeft geschreven op 7 mei 2018
Bij Fred een duikcursus gevolgd Open Water.
ik kan alleen maar zeggen dat het fantastisch was.
De familie wordt erbij betrokken , ook al duiken ze niet.
Er wordt naar de mooiste strandjes gereden , Fred maakt er echt een uitje van.
Maar de theorie moet wel onder de knie zijn , en de praktijk moet goed worden uitgevoerd.
maar dat komt vanzelf goed bij Fred, hij neemt de tijd voor je.
ik kan alleen maar zeggen bedankt Fred , en de vervolg cursus doe ik zeker bij jou.
met vr gr Vincent
Mark Mark heeft geschreven op 27 februari 2018
Januari 2018 mijn Advanced Open Water gehaald bij Fred. Fred neemt je mee (vervoer en duikuitrusting is inclusief) naar de mooiste duiklocaties op Curacao en leert je al doende de fijne kneepjes, tevens wordt alle theorie (+ veel extra info) besproken voor elke specifieke duik. De individuele, flexibele en persoonlijke benadering (geen grote groepen, les op eigen niveau) spreken mij het meest aan bij deze duikschool. Het is gezellig, leerzaam, avontuurlijk en magisch om op deze manier de onderwaterwereld van Curacao te ontdekken. Fred bedankt en tot ziens, Mark
Gerrit van dalen Gerrit van dalen heeft geschreven op 13 februari 2018
Op de laatste dag van 2017 hebben we met 2 man afgesproken met Fred.
Hij stond ons al op te wachten om vlakbij te gaan duiken maar het strand bleek te zijn gesloten ivm oudjaarsdag.
Geen probleem want er zijn strandjes genoeg en dus na een ritje van zo'n 20 minuten kwamen we aan bij een strandje waarvan je zegt 'nou nou', maar na de uitleg en de introductie mochten we hier het water in en eenmaal kopje onder denkje 'zo zo' , geweldig dat hij ons dit laat zien.
Het was een geweldige ervaring om onder het wakend oog van Fred zo tussen al dat onderwater leven door te zwemmen.
De door ons gemaakte film en door Fred foto's zijn documentjes om zuinig op te zijn. Fred nogmaals bedankt.
Gerrit en Etiënne.
Jeroen Jeroen heeft geschreven op 1 november 2017
Tijdens mijn vakantie op Curaçao mijn PADI Open Water brevet gehaald bij Fred. Samen met Fred en mijn vriendin 5 duiken gemaakt in twee dagen. Eerst zouden we 6 duiken verspreiden over 3 dagen maar door verkoudheid de duiken iets moeten opschuiven. Heel fijn dat Fred zich hieraan kon aanpassen en ik alsnog mijn brevet gehaald heb. Tijdens de eerste dag aangegeven dat we het heel leuk zouden vinden als we zouden kunnen duiken met zeeschildpadden en, natuurlijk, wist Fred een locatie waar we deze zouden treffen.

Fred nogmaals bedankt voor de leuke en mooie duiken, we hebben er van genoten!
Jeroen & Sophie
Robin Robin heeft geschreven op 22 oktober 2017
In mijn vakantie op Curaçao mijn Open Water brevet gehaald bij Fred. Een-op-een 6 duiken gemaakt in drie dagen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik meer dan tevreden ben met hoe alles is verlopen. Van het opsturen van de theorie tot de duiken zelf. Fret weet waar hij mee bezig is en neemt alle tijd om je alle kneepjes van het duiken te leren. Bedankt Fred!
Hanneke de Bie Hanneke de Bie heeft geschreven op 13 oktober 2017
In Nederland heb ik mijn PADI open water diver gehaald. Daarna bij de vereniging begonnen met PADI advanced open water diver. Daar niet af kunnen maken vanwege de vakantie. Daarom op zoek naar een opleiding in Curaçao. Bij Fred terechtgekomen omdat hij op de website aangaf met kleine groepjes te werken. Dat klopt. Ik had het geluk om met hem alleen 5 hele mooie duiken te maken. Te weten de verplichte diepe duik (33,5 meter geweest), de navigatieduik en de nachtduik. Daarnaast nog 2 zoals de PPB en multilevelduiken (tot 36,5 meter geweest). Bij de eerste duik gierden de zenuwen door mijn keel. Echter binnen 5 minuten was dit over en de eerste duik ging dan ook perfect. Ook de volgende 3 duiken waren supermooi. Toen de nachtduik. Alweer de zenuwen. Echter met Fred komt echt alles goed. Fred nog super bedankt voor deze 5 duiken en de mooie foto's. Wij kunnen en zullen je bij iedereen aanbevelen.
Jan, Mary en Nick Jan, Mary en Nick heeft geschreven op 25 september 2017
Twee weken geleden hebben we ons duikbrevet PADI Open Water gehaald bij Fred. In drie dagen tijd 6 mooie duiken gemaakt. Zelfs op dag drie 2 x Eagle Ray gespot! Supermooie ervaring opgedaan. Gedoken bij Tugboat, Porto Marie en San Juan. Fred geeft je het vertrouwen dat het gaat lukken en heeft bovendien heel veel geduld. We zijn iedere dag door Fred opgehaald en weer weggebracht naar onze accomodatie. Als afsluiter van de opleiding zijn we een hapje gaan eten in Willemstad en ijsje bij Zuikertuin. Wat hebben we genoten en gaan zeker onze vervolgopleiding bij Fred doen! Duiken bij Fred is een echte aanrader voor iedereen die in een klein groepje, in ontspannen sfeer wil duiken. Fred, nogmaals super bedankt voor je geduld en gezellige, leuke tijd!!!
Julie Julie heeft geschreven op 8 september 2017
Ik heb in mijn vakantie 2 keer samen met mijn vader en broertje mogen duiken met René. Wij hadden allen onze Padi al maar vinden het altijd fijn dat er iemand bij is die het gebied kent. Met René duiken was heel relaxed. 2 ongelofelijke mooie en fijne duiken gehad. Heel erg bedankt
Rob en Jeroen Rob en Jeroen heeft geschreven op 7 september 2017
Vandaag de cursus PADI Open Water met mijn zoon afgerond. Ik heb drie heerlijke duikdagen gehad samen met mijn zoon en Fred alles perfect geleerd. Rustige uitleg en de tijd voor alle oefeningen mooie duiken gehad. Ik hoop een volgende keer zeker weer bij Fred te kunnen duiken.
Erwin, Nathalie en Justin Erwin, Nathalie en Justin heeft geschreven op 14 augustus 2017
3 dagen de Padi Open Water cursus gevolgd bij Fred (augustus 2017).
Fred legde alles heel duidelijk uit en had (soms gelukkig) veel geduld. We hebben een aantal fantastische duiken gemaakt en een groot aantal mooie plekken van het eiland gezien. Superleuk, bedankt Fred!
Jeroen en Sven Jeroen en Sven heeft geschreven op 4 augustus 2017
Vandaag 2-8-17 gedoken met me zoon bij Fred zijn school met Rene, het was ons introductie duik, samen met René, hij was geduldig en legde alles goed uit zodat wij rustig van de onderwater wereld konden genieten, terwijl hij op ons lette, wij hebben heerlijk gedoken, als wij weer op curacao zijn dan is het eerste wat ik doe, hun vragen wanneer ze kunnen voor een mooie duik. Was een mooie ervaring. Bedankt voor de duik.
Diana oostendorp Diana oostendorp heeft geschreven op 12 juli 2017
Afgelopen week op curacoa onze eerste introductieduik met Fred gedaan. Ondanks dat we het best spannend vonden wist hij mij volledig op mijn gemak te voelen.Hij legt alles duidelijk uit en neemt alle tijd voor je. Kortom Fred heeft ons geweldige ervaring gegeven.
Fred nogmaals dank hier voor !
Omdat wij nog op zoek waren naar een excursie hebben wij de eilandtoer onder begeleiding van zijn vrouw Aad gedaan. Zij kwam om s morgens samen met vriendin Marjan ophalen. En omdat zij beide op het eiland wonen hebben zij ons de mooiste plekjes laten zien en wisten hier veel over te vertellen. Het ontbrak ons aan niets er werd voor drinken gezorgd en een hapje. Tip.... wil je het echte curacoa zien... boek een eilandtoer bij Aad. Wij kunnen terug kijken op een prachtige maar vooral ook gezellige dag waar men alle tijd voor je heeft.
Aad en Marjan bedankt voor de mooie dag !

Groetjes Ron en Diana